Over ons

Onze kraamzorg

Bij Kraamzorg Blauw Roze vinden wij het belangrijk dat je kunt terugkijken op een onbezorgde en onvergetelijke kraamperiode. Wij komen bij jou thuis en begrijpen dat we ons moeten aanpassen! Geen wens is te gek. Het is tenslotte jouw huis, jouw kindje en jouw kraamtijd.

Wij beschikken over ervaren kraamverzorgenden met passie voor het beroep. Dankzij al hun kennis en ervaring kunnen ze jouw gezin de best mogelijke start bieden. Voor de 34e week van je zwangerschap hebben we een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ruim voor die tijd hebben wij contact om een afspraak te plannen. Verwacht je een eerste kindje? Dan maken we een afspraak bij jou thuis. Bij een tweede of volgende zwangerschap houden we in principe een telefonische intake. Op basis van het intakegesprek maken wij de ideale match tussen jouw wensen en een van onze kraamverzorgenden. Bij onze zorg- en dienstverlening gaan we uit van onze kernwaarden:

Persoonlijk en professioneel team
Persoonlijke aandacht
Professioneel
Passie
Betrokkenheid
Respect
Kwaliteit
7 dagen per week 24 uur bereikbaar

Wij zorgen voor een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind. Onze zorg is persoonlijk, betrokken en warm en zet de cliënt centraal. In moeilijke situaties weten we hoe we moeten handelen en nemen we eventuele onzekerheden bij je weg. Onze gediplomeerde en gemotiveerde kraamverzorgenden worden regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kraamzorg.

Onze zorg is persoonlijk, betrokken en warm en zet de cliënt centraal. In moeilijke situaties weten we hoe we moeten handelen en nemen we eventuele onzekerheden bij je weg.