Ervaringen

Ervaringen van ouders

Kraamzorg Blauw Roze doet er alles aan om van jouw kraamtijd een onvergetelijke en ontspannen periode te maken. Gelukkig slagen we daar ook in.

We kennen een zeer hoge klanttevredenheid. Onze cliënten geven bij de ervaring aan tevreden of zeer tevreden te zijn met onze zorg. Bekijk hieronder enkele ingezonden cliëntervaringen van ouders waarvoor wij met veel plezier kraamzorg verleend hebben.

Hele goede kraamverzorgster gehad , erg professioneel. Heb zelf nog 2 kinderen waar ze heel goed mee bezig was. En ook de baby natuurlijk. Zeer tevreden met alles .

S. Altun

De kraamverzorgster was een enorme hulp, gaf mij veel ondersteuning bij borstvoeding en had lekker gekookt. Daarnaast nog super vriendelijk, een echte aanrader.
Je krijgt er geen spijt van !!!!

C. Tahiri

In 2018 bevallen van ons eerste kindje, BlauwRoze heeft ons toen zoo goed begeleid, stap voor stap heeft de kraamverzorgster ons alles geleerd wat we moesten weten. Altijd op tijd, de hele dag bereikbaar. Zeer positief. Nu in 2020 bevallen van ons 2e kindje en natuurlijk weer BlauwRoze ingeschakeld. ELKE DAG DEZELFDE KRAAMVERZORGSTER. Dat is voor ons ook erg belangrijk. Ze nam alle zorg weer over zodat wij konden genieten van de eerste week met ons 2e kindje. BlauwRoze is eigelijk een beetje famillie geworden op deze manier! Als je een goede kraamzorg zoekt, raad ik hen echt aan. Succes en geniet van je kraamtijd.

K. Bouasria

We zijn erg tevreden met Kraamzorg Blauw Roze. Erg behulpzaam en staat ieder moment voor je klaar!

M. Ali Tezgel

Wij hebben de aanwezigheid van BlauwRoze Kraamzorg als erg fijn ervaren. Ik vond haar hulp en voorlichting deskundig en volledig. Zij weet waar zij het over heeft en past zich aan de situatie thuis. Zij is vriendelijk, geduldig en mijn andere kind kon ook goed met haar overweg. Verder vond ik haar vooral heel eerlijk. Kraamzorg is altijd fijn na een geboorte, maar dankzij haar was de kraamtijd net iets leuker en makkelijker als de vorige keer, terwijl de vorige Kraamzorg ook erg goed was. Voor mij is het in ieder geval duidelijk wie ik de volgende keer weer bel of aan anderen adviseer.

H. Ajiz

Heel erg blij. Kraamverzorgster is echt super vriendelijk. Echt een aanrader!

Laila

Ik heb een hele goede ervaring met kraamzorg blauw roze, hele lieve mensen zijn het! Ik ben in september bevallen van mijn eerste kindje en ze hebben mij goed ondersteund en veel geleerd. Niet alleen mijn baby en ik maar ook het huishouden werd goed verzorgd. Ideaal aangezien je net na je bevalling geen behoefte hebt om dit zelf te doen. Ik raad ze iedereen aan, bij mijn volgende baby zal ik zeker weer deze kraamzorg nemen.

A. el Bak

We zijn erg tevreden over onze kraamverzorgende. Ze had oog voor iedereen in ons gezin! Ze was rustig en relaxed, maar zorgt dat alles in het huishouden gebeurt en zorgt extra goed voor mij als bevallen moeder en onze kleinste wonder. Echt top!

S. Tokmak

Adequate zorg met een fantastische team aan kraamverzorgsters die meedenken en naar de behoefte kijken van de kraamvrouw. Ik heb hierdoor een fijne kraamtijd gehad. zeker een aanrader!

N. Habid

Zeer tevreden! Professionele mensen! Daarnaast hebben ze mij en de baby goed verzorgt. Zeker aanrader!

G. Aydemir

Ik ben zeer tevreden over Kraamzorg Blauw Roze. Ze zijn heel lief en professioneel! En ze ondersteunen heel goed wat ik zeer waardeer! Ik heb een hele fijne kraamperiode gehad! Ik raad ze zonder twijfel en zeker aan!!

M. Alibeik

De verzorgsters zijn prettig en er word snel geschakeld in de planning om alles zo goed mogelijk te begeleiden en regelen. Ik heb een hele goede kraamtijd gehad en een leuke lieve kraamvrouw. Heb er echt van kunnen genieten. Ik raad jullie zeker aan.

J. de Bakker

Klantvriendelijk, behulpzaam en hele prettige kraamhulp gehad waardoor we een mooie start hebben gemaakt met onze baby. Ik heb echt een fijne kraamweek gehad. Ze deed zoveel en heeft ons heerlijk verwend. Kraamzorg Blauw Roze zelf is ook echt een aanrader.

N. van Duijn

Hele aardige kraamverzorgster waar ik me op mijn gemak voelde. Kraamzorg Blauw Roze heeft goed geluisterd naar mijn wens van 1 goede kraamhulp. Samen met onze kraamhulp hebben we de uren goed ingedeeld. Ze is er de volledige kraamperiode voor ons geweest.

John Doe
Februari 2019